Full 1
Jouw administratieve of boekhoudkundige
ondersteuning
WAAR EN WANNEER JE MAAR WIL
Full 2
Focus op wat jij écht graag doet
EN LAAT DE REST AAN MIJ OVER
Full 3

Administration all-Round No Nonsense

ARn services

Administratie & boekhouding

  • Offertes opstellen
  • Klantenlijsten up-to-date houden
  • Dagelijks klasseren
  • Debiteuren/crediteuren opvolgen
  • En nog zoveel meer!

Cicero LawPack

  • Software voor advocatenkantoren
  • Marktleider van juridische software
  • Vereenvoudigt beheer van uw relaties, dossiers, taken, facturatie, incasso en boekhouding

Waarom voor een freelancer kiezen?

Volledige flexibiliteit

U kan mij inschakelen voor enkele uren of dagen per week en u hoeft zich geen zorgen te maken over loonkost, vakantiegeld of een dertiende maand. Enkel mijn werkelijke gepresteerde uren worden gefactureerd. Ondersteuning is mogelijk zowel op locatie als op afstand.

U kan zich focussen op uw job

Als zelfstandige ondernemer of manager van een kmo heeft u wel betere dingen te doen dan u bezig te houden met de administratieve rompslomp van uw bedrijf. Met een freelancer kan u deze taken uitbesteden en zich opnieuw focussen op wat u écht graag doet: ondernemen!

Motivatie

Freelancers hebben van nature een gevestigd belang bij het onderhouden van goede relaties met hun klanten. Freelancers willen sterke, langdurige relaties opbouwen die gebaseerd zijn op vertrouwen en kwaliteit. Een goede werkrelatie helpt elke partij om het project succesvol en efficiënt uit te voeren.

Mezelf even voorstellen

Mijn naam is Annick Roenen en ik ben een enthousiaste en gemotiveerde administratieve duizendpoot. Organiseren en orde op zaken stellen is mijn tweede natuur. Bovendien pas ik mij makkelijk aan en kan ik zowel zelfstandig als in team werken. Na 20 jaar ervaring als office manager voor verschillende kmo’s begin ik nu een nieuw hoofdstuk als freelancer en sta ik klaar om u en uw bedrijf te helpen met alle administratieve en boekhoudkundige zaken. Zo kan u zich weer ten volle focussen op uw passie en werk.

Wil je samenwerken?

Kan je hulp gebruiken bij bepaalde taken? Neem vrijblijvend contact op en ontdek zelf of wij een match zijn!